Imię i nazwisko wykładowcy |
Nazwa przedmiotu |
Rodzaj |
Data |
Godzina |
Sala |
mgr Klaudia Giordano | Relacje biznesowe w turystyce | EP | 14.02.2023 r. | 13.15 | s. 33 |
mgr Krystyna Repelewska | Podstawy rekreacji | ZP | 16.02.2023 r. | 9.00 | s. 28 |
mgr Krystyna Repelewska | Podstawy rekreacji | E | 13.02.2023 r. | 10.00 | s. 28 |
dr Monika Hurba | Historia turystyki i międzynarodowy ruch turystyczny | Z | 07.02.2023 r. | 16.00 | s. 28 |
dr Monika Hurba | Historia turystyki i międzynarodowy ruch turystyczny | Z | 15.02.2023 r. | 16.00 | s. 28 |
dr Elżbieta Moskal, prof. AWP | Podstawy geografii fizycznej | Z | 10.02.2023 r. | 15.00 | aula |
prof. Bogusław Kaszewski | Główne problemy współczesnego świata | E | 13.02.2023 r. | 11.30 | aula |
dr Elżbieta Moskal, prof. AWP | Podstawy geografii fizycznej | EP + wpisy | 14.02.2023 r. | 15.00 | s. 33 |
mgr Agata Stępniak | Język angielski | Z | 17.02.2023 | 11.30 – 12.00 | s. 77 |
mgr Agnieszka Szewczyk | Podstawy hotelarstwa | EP | 03.03.2023 | 15.45 | s. 82 |
mgr Jerzy Wójcik | Podstawy gastronomii | EP | 02.03.2023 | 10.30 – 11.15 | s.33 |
dr Agnieszka Maciocha | Język polski | ZP | 13.02.2023 | 13.00 | s.28 |
Imię i nazwisko wykładowcy |
Nazwa przedmiotu |
Rodzaj |
Data |
Godzina |
Sala |
dr Elżbieta Moskal, prof. AWP | Ekologia, kształtowanie środowiska i ochrona przyrody | Z | 10.02.2023 | 17.00 | aula |
dr Elżbieta Moskal, prof. AWP | Ekologia, kształtowanie środowiska i ochrona przyrody | ZP + wpisy | 14.02.2023 | 15.45 | s. 33 |
prof. Marian Panasiewicz | Kuchnie narodowe i regionalne | Z | 14.02.2023 | 16.30 | s. 28 |
mgr Agnieszka Szewczyk | Obsługa gości w hotelarstwie i gastronomii | EP | 03.03.2023 | 15.45 | s. 82 |
dr Agnieszka Maciocha | Język angielski | EP | 15.02.2023 | 14.00 | s. 28 |
mgr Agata Stępniak | język angielski | Z | 17.02.2023 | 12.00 – 12.30 | s. 77 |
Imię i nazwisko wykładowcy |
Nazwa przedmiotu |
Rodzaj |
Data |
Godzina |
Sala |
dr Grzegorz Krawczyk | Ekonomika turystyki | E | 06.02.2023 | 9.45 – 11.15 | s. 77 |
mgr Jerzy Wójcik | Organizacja i serwowanie produkcji gastronomicznej | E | 01.02.2023 | 9.45 – 11.15 | s. 214 Lalak |
mgr Krzysztof Styczyński | Prawo i ochrona własności intelektualnej | Z | 06.02.2023 | 14.00 – 15.45 | s. 28 |
dr Grzegorz Krawczyk | Ekonomika turystyki | EP + wpisy | 20.02.2023 | 9.45 | s. 77 |
prof. Rafał Nadulski | Technologia gastronomiczna | EP | 13.02.2023 | 18.00 | on-line |
mgr Krzysztof Styczyński | Prawo i ochrona własności intelektualnej | ZP | 13.02.2023 | 13.15 | AULA |
mgr Krzysztof Styczyński | Prawo i ochrona własności intelektualnej | ZP | 18.02.2023 | 12.15 | AULA |
mgr Krzysztof Styczyński | Prawo i ochrona własności intelektualnej | ZP – TERMIN OSTSTECZNY + WPISY | 22.02.2023 | 17.00 | S. 28 |
mgr Jerzy Wójcik | Organizacja i serwowanie produkcji gastronomicznej | EP | 03,.03.2023 | 13.15 | S. 33 |
mgr Krzysztof Styczyński | Prawo i ochrona własności intelektualnej | ZP – TERMIN OSTSTECZNY + WPISY | 25.02.2023 | 15.00 | s. 28 |
mgr Mirosław Sierpień doc. AWP | Systemy informacyjne | Z | 01.03.2023 | 17.30 | s. 68 |
Imię i nazwisko wykładowcy |
Nazwa przedmiotu |
Rodzaj |
Data |
Godzina |
Sala |
Imię i nazwisko wykładowcy |
Nazwa przedmiotu |
Rodzaj |
Data |
Godzina |
Sala |
Imię i nazwisko wykładowcy |
Nazwa przedmiotu |
Rodzaj |
Data |
Godzina |
Sala |